Straattaxi

Ongetwijfeld de meest bekende vorm van ons werk is het straattaxivervoer. Dat houdt in dat een klant ter plekke belt naar de centrale om een rit te bestellen, of onderweg de taxi aanhoudt. Dit heeft u waarschijnlijk vaker gezien, bijvoorbeeld op het station of naast drukke winkelstraten en uitgaansgelegenheden. Straattaxivervoer betekent voor ons een rit die ter plekke wordt aangevraagd, voor alle bestemmingen behalve vliegvelden. Zoals eerder genoemd kunnen dit bestemmingen zijn zoals het station, winkelstraten of horecagelegenheden, maar ook bijvoorbeeld musea of het huis van uw vrienden of familie.

 

24/7 straattaxi

Kan of wilt u niet met de auto en is fietsen te ver? Dan zijn uw enige twee opties om met het openbaar vervoer te gaan, of door een straattaxi te bellen. Met het openbaar vervoer zit u vast aan de dienstregeling en kunnen de kosten flink oplopen bij het gebruik van losse kaartjes. Daarnaast rijden niet alle bussen, trams of treinen 24/7. Wij bieden onze straattaxi service 24/7 aan. Wij staan daarom altijd voor u klaar om u snel, comfortabel en veilig naar uw bestemming te brengen, zelfs zonder reservering vooraf.

Taxi zonder reserveren

Last minute een taxi nodig? Onze straattaxi’s staan voor u klaar op diverse standplaatsen. Als u belt voor een straattaxi, dan vermelden wij altijd netjes hoe lang u ongeveer moet wachten.Ook bij eventuele uitloop bellen wij u altijd terug, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dit is natuurlijk ideaal voor incidentele ritten, waar u misschien vooraf niet op had gerekend.

Kosten straattaxi

Als straattaxi maken wij altijd gebruik van de taxameter. Dit is wettelijk verplicht. Als u minimaal 24 uur van tevoren al weet dat u een taxi nodig gaat hebben, kan het zich lonen om de rit te reserveren. Naar veel bestemmingen hanteren wij namelijk standaard tarieven. Het kan dus wat in de kosten schelen en nog een bijkomend voordeel is dat u vooraf precies weet wat de rit u gaat kosten.

Straattaxi nodig?

Heeft u een straattaxi nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar en zijn u graag van dienst. Bel nu en ervaar onze service!

De voordelen van Taxi Centrale Zuid-Holland

Kies voor Taxi Centrale Zuid-Holland!

Veiligheidsgarantie

Z

Ervaren chauffeurs

k

Heldere tarieven

Boek nu een taxi voor uw volgende rit