Schoolvervoer

Taxicentrale Zuid-Holland is gespecialiseerd in leerlingenvervoer in Gouda en omstreken. Wij rijden dagelijks veel leerlingen van hun woon- of verblijfadres naar scholen binnen en buiten Gouda. ‘S Ochtends komen wij ze ophalen, en ‘s middags brengen wij ze weer naar huis. Onze ervaren chauffeurs garanderen de veiligheid, waardoor u erop kunt vertrouwen dat de kinderen een veilige en comfortabele rit ervaren, met een vriendelijke en nette chauffeur. Uiteraard komen onze chauffeurs altijd op tijd op school aan.

 

Schoolvervoer boeken

Leerlingenvervoer van hoge kwaliteit

Het is uiteraard belangrijk voor de ouders/verzorgers, de scholen maar ook zeker voor de leerlingen zelf dat onze leerlingenvervoer service comfortabel, vertrouwd en veilig wordt uitgevoerd. Wij hebben vaste routes, gereden door goed opgeleide, ervaren chauffeurs en onze voertuigen zijn speciaal ingericht op leerlingenvervoer.

Taxi buitenschoolse opvang

Naast het verzorgen van ritten van en naar school, rijden wij ook met regelmaat van en naar de buitenschoolse opvang. De taxi is een verantwoorde en veilige manier om het kind naar de bso te brengen en ook weer op te halen. Uw kind is bij ons in veilige handen. Doordat wij vaste chauffeurs inzetten, zal uw kind zich snel op zijn of haar gemak voelen. Voor u is het natuurlijk ook een zorg minder, omdat u weet dat de opvang en het vervoer van uw kind veilig en comfortabel is geregeld.

Schoolvervoer taxi reserveren

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxiservice voor uw kind of leerling? Dan bent u bij Taxicentrale Zuid-Holland in Gouda aan het juiste adres. U kunt onze taxi service reserveren door te bellen naar 06 – 40 87 53 70, te WhatsAppen naar hetzelfde nummer of door het contactformulier in te vullen op onze website.

De voordelen van Taxi Centrale Zuid-Holland

Kies voor Taxi Centrale Zuid-Holland!

Veiligheidsgarantie

Z

Ervaren chauffeurs

k

Heldere tarieven

Boek nu een taxi voor uw volgende rit